Perquè va començar aquest blog

Per motius professionals, havia encarregat en diverses ocasions la creació de pàgines web a empreses especialitzades.  Des de fa un temps, veia que s’utilitzaven els gestors de coneixement. Aquestes eines facilitaven als usuaris el manteniment de les webs  sense que calgués un gran domini del llenguatge html.

La curiositat em va poder,  i vaig començar a llegir manuals on-line dels gestors de contingut. Vaig anar fent proves, modificant coses, esborrant el que no m’agradava, i al final, em vaig sentir còmoda amb el funcionament.

Un altre cosa va ser pensar quin seria el contingut del blog. Com per a mi és molt important compartir les idees, les inquietuds  i les aficions, vaig creure que aquest mitjà em podia servir per aconseguir el meu objectiu. Dit i fet.

A l’arribar a aquest punt, ho vaig publicar, amb l’esperança d’aconseguir aquest intercanvi, amb totes les persones que ho desitgin.

Un altre motiu que s’ha afegit amb posterioritat, és que hi han frases de les plantilles que no estan traduïdes al català. He ofert la meva ajuda i així anirem millorant l’eina.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s